Bine ati venit la Filcor

Filcor Romania a aparut in anul 2009 din dorinta de aduce pe piata un produs inovativ, 100% romanesc, din domeniul admisiilor auto. Prin asocierea lui Radu Hossu si inventatorului Corneliu Birtok-Baneasa, sc. Cofiltrex SRL, isi propunea pe atunci sa schimbe gandirea fata de produsele romanesti aftermarket. Intre timp, unii au plecat altii au venit in echipa noastra, iar acum ne propunem mai multe.
Vrem sa producem pentru clientii nostrii un produs nu doar necesar, ci si unul care sa le aduca un factor de mandrie. Mandria de a folosi produse originale romanesti de calitate. Dorim sa multumim fiecare client in parte, iar pentru asta avem o echipa de servicii din care fac parte oameni de o calitate umana ireprosabila. Credem ca produsele romanesti se pot ridica la nivelul calitativ al celor din tarile vestice, iar noi, echipa Filcor Romania, vom arata ca acest tel este de atins.

Filtrul Filcor

Crestere putere 6%
Scadere de consum 20%
Scaderea noxelor 10%
Inovatie Romaneasca 100%

Cine-i Filcor Romania

Misiunea noastra este de a deveni cel mai mare producator Roman de produse invovative din domeniul auto.
Unul dintre obiectivele noastre importante este schimbarea perceptiei clientilor fata de produsele romanest de pe piata auto. Satisfacerea fiecarui client prin servicii de calitate, produse de un nivel inalt si printr-o relatie de afaceri companie-client care sa confere incredere.
Inovatia continua in domeniul auto, in special in categoria admisiilor care sa confere o scadere a gradului de noxe produse de automobil, prin scaderea consumului de carburant, dar si inovatia in domeniul motor-sport-ului.
Promitem produse la un nivel de calitate inalt si servicii in sprijinul clientilor post-vanzare.

Aparitii in Presa